2008. július 22., kedd

Jézus manga és egyéb DURVA CUCCOK

Tegnap már nem volt kedvem újabb postot gépelni, így múlt heti online tevékenységem gyümölcseit ma kapjátok meg.

Először a klasszikusok: némi DBZ, azazhogy majdnem, van benne egy kis Pokémon is: SSJ3 Pikachu, Supermant mindenesetre elintézné. Viszont Brolly elképsztő harci erejéhez képest ő is túrórudi: BROLLY a MAXIMUM. Aztán Evangelion „mi lett volna, ha…”: a következő képsorokon megtekinthetitek, mi történt volna, ha Shinji történetesen nem egy szánalmas balfasz, hanem IGAZI FÉRFI. Ezen meg nevettem. A 159-es sorszámú jelentkezőt pedig megkérnénk, hogy írjon normálisan.

Azumanga nélkül nem lenne blog, a mai darab is elég ütősre sikeredett. Ez szintén érdekes, és ehhez kapcsolódik a VILÁG LEGJOBB BATMAN FANARTJA, mely az egész szuperhős-kultuszt igen lényegretörően két képkockában foglalja össze. Ya, szuperhősök – itt látható a világ legtrógerebb főgonosza.

Klasszikusokról jut eszembe: mindenképp figyelmet érdemel eme meglehetősen DURVA Hupikék Törpikék-grafika, azaz milyen, amikor Törperős komolyan gondolja. Nem baj, a fő, hogy a háborúnak vége.

És vége a szarakodásnak is, mert a következőkben nem kisebb alkotásról lesz szó, mint a világ legnagyobb bestsellerének nemkicsit DURVA manga kiadásáról:



Igen, jól látjátok, jelen CUCC protagonistája nem más, mint maga a Nagyfőnök fia, aki a könyvkiadók, Hollywood és a nézők/olvasók lelke után immár Japánt is meghódította. Ezidáig sajnos csak pár képet láttam e remekműből, de azok magukért beszélnek: itt legalább annyira meggyőződhetünk főszereplőnk elhivatottságáról, mint meghökkentő bátorságáról és testi erejéről, míg a következőben hatalmas spirituális energiáira kapunk rálátást – hiába, Jézus nem cicózik, még a körülötte állókat is sikerült meglepnie. De most komolyan, mi folyhat már ebben? Elképzelem, ahogy Kajafás főpap a Dragon Ball-ból ismert technikák egyikével, mondjuk egy Masenko-val támad a Názáretire, aki Janemba különleges dimenzóugrásával tér ki a támadás elől, majd jöhet a counterstrike, egy Final Flash képében… Ez nem is teljesen lehetetlen, figyelembe véve az alcímet: "Has he come to save the world... OR DESTROY IT?" Mindegy, amint sikerül beszereznem és abszolválnom ezt a csodát, haladéktalanul írok egy blogpostot róla. Vagy egy doktori disszertációt. Ez a téma minimum érdemel ennyit, a főhős dettó, elvégre őse KIHALT a bűneinkért. A fenti CUCChoz találtam egy érdekes adalékot a Wiki-oldalán, mely még inkább felcsigázta képzeletemet, és megerősített azon elhatározásomban, hogy ezt LÁTNOM KELL: „Manga Messiah depicts sinister, swarthy rabbis scheming with the devils and Jews laughing at and taunting Jesus as Christ is nailed to the cross. There are no "good" Jews depicted in the comic”. Határozottan érdekes.

Még mindig képregény, ezt is mostanában találtam, de már nyilatkozni sem merek látatlanban, mert basszátokmeg nem tudom, lehet-e még ennél is lejjebb. NÓTENKSZ KÉPREGÉNY GECI!!! Na ebben mi a fasz mehet? NTX vs. TÖKJÓ HOTEL? TermoErik vs. Zetsubou Billy? MUST SEE!!! De hogy ne csak rosszakat írjak a magyar képregényszcénáról, ajánlom mindenki figyelmébe ezt a több mint zseniális művet. Már a címe is megkapó: „Bürokraták”, ahol egy Kovács nevű hivatalnok menti meg Budapestet és a világot. A CUCCot olvasva arra a következtetésre jutottam, hogy ez a Kovács elvtárs igencsak DURVA arc. Related: ezt a játékot sürgősen le fogom szedni.

Mégvalami: Aoi csatira dobta be valaki ezt a képet a fangirl-típusokról, megalkotója mindenképp dicséretet érdemel éleslátásáért.

Jaigen animukat is nézegettem mostanság. Slayers Revolution király, hozza az elvárt színvonalat, Megumi és Masami Suzuki rulz, de az egész nagyon a toppon van, remélem, hamarosan kijön az OST. School Rumble 3 OVA is van már, elvileg 2 napja, de semmi torrentet nem találtam még, rawot sem. Egyébként Nanát nézek, az is nagyon jó, a zenéit már eddig is imádtam. A Dennou Coil-t meg mindenki nézze, MOST AZONNAL.

iPic related - Phoenix Wright Ace Attorney, ami kurvajó (már amennyit ismerek belőle):

Nincsenek megjegyzések: