2008. március 28., péntek

COSPLAY AZTAKURVA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

Na itt vagyok megint. Egész délután tanultam, és egész éjjel egy percet nem aludtam, de megérte fennmaradni, mert igen tartalmas éjszakánk volt Maki kollégával. Olyannyira, hogy készüljetek fel gyerekek, mert a blog eddigi történetének LEGDURVÁBB bejegyzése következik. COSPLAY. De mivel nem akarom rögtön az elején a nyakatokba zúdítani azt a mérhetetlen mocsoktengert, amin átküzdöttük magunkat, először következzenek a jó NŐK akarom mondani képek.

Mivel az előző postban volt szó a Final Fantasyról, most is szemezgettünk az ezen cuccból készült cosplayek közül. Makinak szerencséje volt, ugyanis Rikku-chan nagy népszerűségnek örvend, így volt miből válogatni: ez csak simán cuki, ebben viszont már van némi pedos beütés, de azért szeressük (egyébként sincs lelkiismeretünk :) ). A kategória győztesének azonban őt hirdetem ki, szvsz megérdemli. Hátravan még a legnyálcsorgatósabb kép, egészségünkre ;) Sajnálatomra Yuna-chanról csak ezt az egy igazán jó felvételt találtam. Végül egy nagyon aranyos kis kép: Yuna & Rikku :)

Mivel az elmúlt 2 hét a Death Note jegyében telt, nem hagyhatjuk ki Misa-chant, különösen, amikor ilyen… hát… kellemes felvételek láttak róla napvilágot. Ez a kép még az előző versenyzőt ábrázolja, Maki külön kérésére választottuk be (aki ismeri, tudja, miért XD). Klikk. A második Misa-Misában már kevesebb a pedo, viszont elég kemény gothloli stílusban nyomja, ami elég volt ahhoz, hogy megörökítsük az utókor számára.

Végezetül egy újabb HARUHI, akit még mindig nem szeretünk, de ezt nem lehetett kihagyni. Reméljük, a legközelebbi hazai animeconon is ilyen, vagy legalábbis ehhez hasonló leányzókat láthatunk.

-----------------------------------------------

Eddig tartott a bemelegítés, most pedig csapjunk a MOCSOKBA. Kéretik a nyugtatókat előkészíteni, a kényszerzubbonyokat készenlétbe helyezni, a törékeny tárgyakat pedig látótávolságon kívül elhelyezni, mert előre szólok, nem lesz kegyelem. Aki nem érzi magát elég DURVÁNAK, az most kapcsolja ki a gépet. NEM VICCELEK BAZMEG, halál komolyan mondom.

Akkor kezdjük. Elsőre valami nem annyira brutálissal, bár ezen a NIGGER HARUHI-N elég nehezen tettem túl magam. A következő sem annyira kemény még (a többihez képest legalábbis), fogorvos végzettségű kedves olvasóink viszont sztem igen hosszú diagnózist tudnának kiállítani erről a CardCaptor Sakurát megbecstelenítő személyről. NEXT: Gaston már korábban a figyelmünkbe ajánlotta eme irtózatosan dagadt Pikachut (köszönjük neki), de elég ütős ahhoz, hogy ebben a mezőnyben is megállja a helyét.

Csoportos kategóriába nevezném ezt az igen figyelemreméltó duót: Alucard feat. The Sáskaember, akiknek rögtön riválisuk is akad Spongyabob és társai képében.

Remélem ezek után már mindenki sejti, mikkel áll szemben, így MOST MÉG eldöntheti, akarja-e tovább olvasni a postot, vagy inkább a testi épségére lesz tekintettel, és itt befejezi az egészet. Mert ez még mindig semmi volt gyerekek, és most még jobban be fogunk DURVULNI. Azt kérdezitek, ezt hová lehet még fokozni? Lássuk!

Itt bizony külön kategória illeti meg mindannyiunk kedvenc Evangelionját. A múltkor azt találtam mondani, hogy ennél lejjebb már nem lehet menni. Elhamarkodott kijelentés volt a javából, amit azonnal beláttam, miután egy pillantást vetettem erre a elbaszottul szar „Ayanamira”. A következő sokk sem váratott magára sokáig, elég csak megnézni „Asukát”. Na mondom, már csak egy Shinji kéne, aztán teljes a csapat. Mit ad isten, hát nem megtaláltam ezt a leírhatalan nagy balfasz „Shinjit”?! Slusszpoénnak itt van „Gendo” is (Maki: BAGI-NACSA BAZMEG!!!).

Az előző postban azt mondtam a Kaktuszemberre, hogy ő bizony örök. Ebben nem is tévedtem, hiszen itt is feltűnik. Szal Kaktuszember (vagy mi a faszom ez). A következőnél elég nagy bajban vagyok, ugyanis meg nem tudom mondani, hogy mi a szar lehet ez. A megfejtéseket várom a kommentek közé, a jó választ beküldők között Maki múlt havi fizetését fogjuk kisorsolni. Végül a világ legigénytelenebb Sailor Moon-ja (BLARGH).

Minden elismerésem azoknak, akik eddig bírták, de garantálom, hogy ők is el fognak hullani a mai nap ABSZOLÚT GYŐZTESE előtt. Ez pedig nem más mint:

A PÉNISZEMBER GECI!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! FUSSATOK AZ ÉLETETEKÉRT!!!!!!!


Erre tényleg nincs mit mondani. Nincs olyan szitokszó, olyan káromkodás a magyar nyelvben, ami leírhatná ezt a horrort. Kész. Ennyi. Hogy rám milyen hatással volt, kiderül az alábbi chatlogból:

[4:16:53] Surci: asszem a PÉNISZEMBERHEZ nem írok semmit
[4:17:00] Surci: ahhoz nem lehet
[4:17:10] Surci: a puszta létezésével leradíroz
[4:17:24] Maki: na ilyet pl írhatsz hozzá
[4:17:38] Surci: asszem ez lesz, igazad van
[4:18:59] Surci: bazmeg ma éjjel egy új világ tárult fel előttünk
[4:19:18] Surci: nem épp egy szép világ, de mindenképpen új
[4:19:21] Maki: hát ja :D
[4:19:29] Surci: ezentúl másként fogom értékelni az életet

Maki összegzését is mellékelem, igen lényegretörően foglalta össze az egész témát:

[4:21:28] Maki: szóval akkor a mai nyilvántartásunkból:
[4:21:44] Maki: leírhatatlanul hülye a Shinjis gyerek
[4:21:57] Maki: a bunkók bunkója a kaktuszember
[4:22:10] Surci: :D:D:D:D:D:D:D:
[4:22:25] Surci: FÚBAZMEG most mekkorát röhögtem
[4:23:17] Maki: a sailormoonos szőrös faszi meg ostobább, mint a csízmám talpa
[4:25:24] Maki: a pöcsös emberről nem tudok nyilatkotni a jó ízlés határain belül
[4:26:01] Surci: az FF-es csajok szépek
[4:26:27] Maki: ja, mert csak szépeket küldtél
[4:26:42] Maki: bár lehet, hogy egy pár elefánt ott is megpróbált ugrálni
[4:26:53] Surci: azokat már láttam volna
[4:27:53] Surci: nem tudom mikor fogják már fel, hogy AZ ELEFÁNT MÁR NEM DIVAT
[4:28:15] Maki: ahogy elnéztem asukat
[4:28:26] Surci: illetve azt az izét ami asuka akart lenni
[4:28:30] Maki: erre még várnunk kell
[4:29:51] Maki: van egy pár ilyen "cosplay"-es akit úgy vágnék pofán, hogy a taknyán csúszna végig

És hogy miért nem szabad a japánokon kívül másnak cosplayeznie? Ezért.

Most kiégett retinákkal és megsemmisült agyi kapacitással indulok az iskolába, hogy túléljem a mai napot. CSÁ.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ide nekem Maki múlt havi fizetését! A képen látható torzszülemény nem más, mint Lieutant Cammy alteregoja a Street Fighterből! Ha nem lenne meg, akkor: http://www.cammyfan.com/Cammy-info/cammy-history/cammy-history.htm
Z.

Névtelen írta...

Khm! Bocs az elírásért, szóval Lieutenant Cammy, azaz Cammy White a hölgy neve. Elég lesz a fél havi fizu is! :) Z.

Surci írta...

Köszönöm az infót, Maki múlt havi fizetését már átutaltam, ami kereken 0 FT, ugyanis a kolléga jelenleg munkanélküli :D

Ha esetleg van blogod, linkeld már be légyszi, vetnék rá egy pillantást.

Igyekszünk minél gyakrabban frissíteni a blogot, hogy kedves olvasóinknak minőségi szórakozást nyújthassunk.

Surci