2008. november 24., hétfő

Soul Eater, DBZ & DURVA grafika

HELO

Fogalmam sincs, miért kezdtem bele ebbe a postba, talán azért, hogy meglegyen a havi 5 bejegyzés, ami alapján meg lehet vonni a statisztikai átlagot, és így nem kell nagy matekzseninek lenni ahhoz, hogy megállapíthassuk: nem vagyok egy túlzottan termékeny blogger. De mindegy is, inkább örüljetek, hogy még jutott energiám összeszedni nektek némi útravalót a következő pár napra, mivel a hétvégén főképp a SULIS CUCCOK sorozatgyártásával voltam elfoglalva. A 2napos szemináriumdolgozat-gépelés után üdítően hatott a JAPÁN INFTORMÁCIÓS TÁRSADALOM FEJLŐDÉSE c. tárgyra készítendő prezentáció szerkesztgetése, lazán elbasztam vele egy egész délutánt. Ráadásul, mint kiderült, a betegségből se sikerült kigyógyulnom, így reggel ismét beirányozhatom az orvosi rendelőt (bár Excel tegnap esti forrófürdő-közben-whiskey-gyógymódja azért kissé helyrerázott).


MI EZ A SZÁNALOM BASSZAMEG?! Elvégre ez nem rinyablog, szóval nézzünk valami igazán ütőset, elsőre pl. ezt, és nem véletlenül, ugyanis a CUCC durvaságának puszta látványától majdnem cafatokra szakadtam a monitor előtt. És ez már nem az első alkalom, hogy hasonló grafikát közlök, törzsolvasóim emlékezhetnek hasonlókra. Komolyan nem bírom felfogni, hogy az elbaszott moe-loli animuk helyett miért nem képesek inkább ilyeneket gyártani, elvégre mi látható a képen? A színtiszta férfiasság megtestesülése. Erre lenne szüksége a világnak, nem pedig holmi bugyimutogatós-mellkivillantós-orrvérzős fanszerízre.

Talán már beszámoltunk róla (talán nem), hogy hamarosan új DBZ OVA várható, mindenesetre remek kilátásokkal indít ez is. MIRE VÉLJEM EZT? A Dragon Ball mozik legnagyobb része sosem volt valami túlzottan eredeti alkotás, de ennél azért többet vártam volna. Még a nevük is valami elképesztően ötletes és humoros AVO és KADO, értitek, AVOKADO, ez ilyen nyelvi humor AHAHAHAHAHAAAAA!!! MILYEN VICCES MÁ NEM?!?!?! De mégis, mi a szarok ezek? Dodoria rokonai vagy mi a rák? És ha már a rokonságnál tartunk, klikk ide. Ő ugyanis az új szereplő, aki a plot szerint Vegita ÖCCSE. Erre már nem igazán tudok mit lépni… Ya a neve TABURU, azaz TABLE, mint asztal, hát gratulálok.

De ha már így szóba került a shounen, ajánlom mindenki figyelmébe a Soul Eater című remek sorozatot, durvulásban ugyan jóval elmarad a DBZ-től és más klasszikusoktól (egyenlőre), mindazonáltal eléggé addiktív egy CUCC, baromi jó hangulattal és eredeti karakterekkel. De most komolyan, lehet rossz egy olyan anyag, amiben még a hold is idegbeteg? Na ugye. Amúgy a karakterek mindegyike a toppon van, de a legnagyobb unikum szvsz a Death the Kid névre hallgató arc, akinek rögeszméje a tükörszimmetria, és a legkisebb pontatlanságra is idegrohamot tud kapni (amúgy ezen derék hobbija élénken emlékeztet a saját kényszeres „mindentderékszögbenkellbeállítani-és-semmisemmozdulhatelakijelölthelyéről” mániámra). Szóval nézze mindenki.

CSÁ.

iPic realted: iSoul.


Nincsenek megjegyzések: