2008. szeptember 12., péntek

People! It feels so good to be back!

Aztarohadt de rég nem volt blog... több mint 1 hónapja. Na mindegy, a cím jelzi, hogy ismét drága székesfővárosunk kristálytiszta hegyi levegőjét szívom – lassan már 3 hete – itt a főút mellett. Hát akkor essünk is neki: először jöjjön egy kis összefoglaló az idei nyárról:

FOS.

Most, hogy ezzel végeztünk, lássuk mi történt idefent. Első körben 200 gigányi szart kellett rendbetennem a gépen – csak az ellenségeimnek kívánom. Hogy egy hasonlattal érzékeltessem a dolgot: kb. olyan volt, mintha parancsba kapnám, hogy kizárólag a szentendrei szemétlerakóban található összes szart felhasználva 1 hetes határidővel rakjak össze egy kifogástalanul működő Boeing 747-es repülőgépet. Asszem így már világos.

Amúgy most melózok, de lassan kezdődik az iskola is, és ez az év KIBASZOTT DURVA lesz, de meg kell csinálnom. Elegem van már belőle, ideje lenne végre meggazdagodni, mert semmi kedvem 30 éves koromban is BKV-val járni. Erről jut eszembe: lassan a jogsit is le kellene tenni – de most nem sok értelmét látom. Mondhatjátok, hogy milyen ember már az, akinek még ennyi idősen sincs jogosítványa, de minek is? Kocsim belátható időn belül úgyse lesz, szal max. a családi zsigulátort lehetne néhanapján elkunyizni Gogétától, az meg nem valami laza. Jaigen, járok már ilyen esti iskolába is, Excel rábeszélt, hogy menjünk együtt, ha már úgyis ingyenes (amúgy nem). Egyébként tegnap volt 9/11, tehát BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ET-CHAN! Nagy nap is ez, anno még Osama is készült némi meglepetéssel.

Egyenlőre ez minden, azért igyekszem gyakrabban írni, meg legközelebb kipakolok pár linket, hogy okosodjatok. Amúgy gondolkodtam, hogy regisztrálok egy másik blogot is „Iszonyatblog” néven, amiben csak ISZONYAT DURVA dolgok lennének, ez meg megmaradna a baromságaimnak, de aztán mégsem.

Na ennyi voltam mára, majd jelentkezem a napokban, bár sztem holnap meg holnapután nem, mert akkor valószínűleg be leszek baszva. Vannak mindenféle CUCCOK is, de azokat majd legközelebb. Ezt meg Maki küldi mindenkinek.

iPic unrelated: iBane, mert nagyon jó, és újra kellene nézni (ezt is).


5 megjegyzés:

Névtelen írta...

te animét nézel

Surci írta...

Észrevetted? Szép munka volt Sherlock, az értelmes kommentért pedig még egyszer gratula. Annak ugyan már nem örülök annyira, hogy többszöri kérésemmel ellentétben ismét NÉV NÉLKÜL kommenteltél, dehát az élet nem habostorta. Gondolom a kemény nyomozati munka annyira elvette a figyelmedet, hogy egy nick leírására már nem jutott energiád. De oda se neki, ugyanis azt legalább megtudhattuk, hogy szoktam animét nézni. Ide a Nobel-díjat!

Névtelen írta...

USDMEG

Névtelen írta...

駄目だよ、Surcókちゃん^^ 落ち着け^^

Surci írta...

MaKo: OMG te olvasod ezt az izét? Mióta? Hogy találtad meg?

A kedves Névtelennek meg üzenem, hogy mivel egy HATALMAS KÖCSÖG, ezért minden hozzászólása törlésre került, és a jövőben is törölni fogom, szal ne is fáradjon a kommenteléssel.