2008. május 13., kedd

Hétvégi party

Mint az előző bejegyzés is mutatja, a hétvégén házibuli volt Felnémeten. Pontosabban én voltam a házigazda Excellel, és meglehetősen érdekes dolgok is történtek. Szal részletesen:

Péntek este volt először szabad a ház, nem volt sok extra, szalonnát sütöttünk a kertben, aztán mindenki hazament. Nem így a szombati nap, amikor kezdődött a durvulás. Először is Gaston készített egy igen magas alkoholtartalmú pörköltet, majd bekajáltunk, punnyadtunk egy kicsit, aztán kezdett beindulni a buli. Akkor már benn voltunk a házban, mivel kb. 1 évvel ezelőtt Gogétától csúnya lebaszást kaptam, mert az idegbeteg szomszédasszony szerint a kertben „részegen ordíttattuk a zenét, ordibáltunk, valamint a ház előtti parkban rongáltunk”. Aki ismer minket, azonnal alaptalannak és merő rágalomnak minősíti az előbbi feltevést. Mindenesetre Gogéta kikötötte, hogy nehogy a fülébe jusson még egyszer ilyesmi. Szal beköltözünk a zenével, nehogy a jóasszony meghallja, és folytattuk a sörözést-borozást-pálinkázást, akarom mondani kultúrált eszmecserét. Excel meg Szilvi elég derekasan tartották magukat, de a fő attrakció szokás szerint a VasMaki volt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Maki már előző este se aludt valami sokat, mert Ostoroson volt szülinapi buliban, így ekkorra már (főleg az elfogyasztott 3 liter bornak köszönhetően) úgy nézett ki, mint valami zombi, és másnap kiderült, hogy az egész estéből semmire sem emlékszik. Egy kicsit buliztunk bent, állítólag üvöltő zene mellett (nekem „valami” miatt még ez is halknak tűnt). Aztán 1 körül mindannyian elvonultunk aludni.

Ez annyira még nem is lenne nagy szám, de másnap csörög a telefon, és ki keres? Mit ad Isten, nem más, mint a drágalátos tündérbogár a szomszédból. Aszongya ”egész éjjel ordított a zene MEGINT” toka ”nem tudtak aludni a velencei vendégei” toka „örüljünk, hogy nem hívta ki a rendőrséget” toka „milyen seggfejek a barátaink, és mi is azok vagyunk, mert embert barátjáról…” meg hasonló kedvességek. Aztán jött azzal, hogy ő mennyire szeret engem is meg Et-chant is, és ezért jól feljelent Gogétának, hogy tanuljunk az esetből. Egy dolgot tudok neki javasolni: DÖGÖLJ MEG TE SZARRÁGÓ FASZKALAP. Kurva magasról leszarom a sérelmeit, mert ha összevetnénk ezeket az évi 1 alkalommal megrendezett bulik alkalmával okozott kellemetlenségeket azzal a tengernyi szemétséggel, amit az elmúlt 20 évben elkövetett már ellenünk (plusz a környék összes lakója ellen: folyamatos zajongás, vádaskodások, feljelentgetések – mindenki utálja, mint a szart), még örülhet is, hogy ennyivel megúszta. Csak azt sajnálom, hogy nem én vettem fel a telefont, mert elküldtem volna a kurva anyjába, az biztos. Másnap átmentünk a másik szomszédban lakó sráchoz, hogy szerinte hangosak voltunk-e? Erre azt mondta, hogy ő látta, hogy vannak nálunk páran, de semmi ordibálást nem hallott, este meg végképp nem. Sőt, megígérte, hogy falazni fog nekünk, ha Gogéta patáliázna. Rendes gyerek na. Látszik nem felejtette el, hogy ő is volt fiatal.

Másnap grillezés volt soron. Most direkt kiköltöztünk a ház első részéhez, nehogy Jehova Tanúja őnagysága megint beszóljon. Ott volt az összes régi barátunk, és meg kell mondjam, rég nem éreztem magam ilyen jól. Az estre azonban a vacsoránál tettük fel a koronát, ugyanis Vasgabinak ekkor ütött be a sárkány. Meg sem próbálom visszaadni a jelenetet, egyszerűen lehetetlen. Szabályosan besírtam a röhögéstől, az arcom meg begörcsölt, és nem csak nekem, hanem minden jelenlévőnek. NAGYON NAGY VOLT. Ezután már csak kis adalék, hogy a szilveszterkor szerzett bevásárlókocsival ralliztattuk egy sort, Gabi beborította a bokorba Vasgabit, aztán ő esett egy kurvanagyot Makival. Igazi értelmiségi buli volt, na XD.

El ne felejtsem: a Horkolva-Makkanva Inc. ez alkalommal is újabb szállóigével gazdagodott, ami a következőképpen hangik:

EZ AZ, GYERÜNK GECI!!!

Ezt nem más, mint VAS DZSÍ követte el. Aki ismeri a fent említett úriembert (meg az adott szituációt), az tudja, miről beszélek. Humorára jellemző, hogy a videófelvételt, amin az ominózus mondat elhangzott, legalább tízszer tekertük vissza egymás után, és csak akkor hagytuk abba, amikor már mindenkinek fájt az oldala a nevetéstől.

Kb. ennyi. Volna még jópár dolog, de mivel unrelated, így majd legközelebb írok róluk. Gyűlik a CUCC is rendesen, de nem lehet mindent egyszerre, várjatok türelemmel XD.

Ya még valami: amikor a második este után még leültünk a gép elé Makival, az első kép, amit megláttunk, és amin iszonyat nagyot röhögtünk, ez volt:


RAPTOR JESUS

NA CSÁ.

2 megjegyzés:

Excel írta...

Azért a budiajtó berúgását megemlíthetted volna... XD

Surci írta...

Gomen, valahogy kiment a fejemből, bár az is elég nagy JELENET volt.