2009. február 5., csütörtök

"A sakura a japánok nemzeti virága, és körülbelül 400 fajta fát különböztetnek meg..." MI EZ A BAROMSÁG?!

Ez egy rövid post lesz, de annál DURVÁBB, úgyhogy gyerekek, készüljetek a legrosszabbra.

A dolog úgy történt, hogy a japán nemzeti hagyományokról, ünnepekről és jelképekről olvasgatva eszembe jutott, hogy mi lenne, ha vizuálisan is befogadhatnék egy-két ilyen dolgot, pl. a japán császári család 3 kincsét és egyebeket. Így súlytott le rám a végzetes csapás, ti. mi lenne, ha rákeresnék a cseresznyevirágra is, lévén "a sakura a japánok nemzeti virága, és körülbelül 400 fajta fát különböztetnek meg". NEM KELLETT VOLNA. Miért is? Erről a kedves elvtársak is meggyőződhetnek, miután bepötyögték a Google keresőbe a "sakura" szót, majd a "képtalálatok"-ra klikkelnek. Szavakkal vissza nem tudom adni azt a rettenetet, ami ott fogadott. De most komolyan, normális ez?! Sehol egy szem cseresznyevirág, egy "Sakura"-valami márkanév alatt futó termék, vagy akár egy híres, Sakura keresztnevű énekesnő. Semmi, KIVÉVE A NATÚRÓ KAPAFOGÚ IRRITÁLÓ RINYAPINÁJÁT.

Na igen, ennyit jelent manapság Japán jelképe a világnak: egy iszonyat gyökér anime még csicskább, ráadásul PINK!!!!!!!444444 hajú szereplőjét. Amúgy szép volt Narutardok, még az otakuk (azaz ti) számára szent Nippont is sikerült lejáratni. Gratula.

iPic related: iKill(YouAll)

*Update: Na gyerekek, ez KÉSZ. Most néztem meg a Naruto magyar(!!!!) nyelvű Wiki-oldalát. Basszátokmeg ilyen nincs... CSAK az alappage frankón 20 (!!!!!!) oldal, ezenkívül külön lapja van minden egyes (!!!!) szereplőnek, csak hogy a főbbeket soroljam: Natúró (11 oldal), Szöszke (10 oldal), Szakura (9 oldal), és még nem is szóltam olyan apróságokról, mint a "Naruto világa" (OMG 15 oldal), vagy csak az alappage alján található 136 (!!!!) hivatkozás. De a legmegdöbbentőbb EZ: "A Naruto dzsucuinak listája", melyben (ÚRISTEN NEM HISZEM EL!!!) az összes létező szar technikát leírják töviről hegyire újabb NEM VICC!!! 15 oldalon keresztül.  Erre már nem tudok mást mondani, csak hogy OVERKILL. Méghozzá hatalmas.

Összehasonlításképpen: az "Isten" szócikk 7, a "Jézus" 12 oldalas, a "Biblia" főlapja 8 oldalas, az Ószövetség 7, az Újszövetség 5 oldal, de említhetném a "közgazdaságtan"-t is, ami 9 lap, míg a "tőzsde" 3 oldalas.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez nagyon kész bazdmeg. :D De örülök, hogy vannak olyan tizenéves fiatalok, akiknek ez az élete, és van napi 10 óra szabadidejük lefordítani a létező összes Narutós adatot, amit valszeg senki nem fog elolvasni, mert a Narutard alapból tud minden információt, aki meg nem ismeri a sorozatot, az meg úgy is leszarja, hogy Szakura hány dzsucut képes megtanulni....

Surci írta...

A Narutard az egyik LEGIDEGESÍTŐBB alfaja az animebuziknak, holtversenyben a Yaoi-fangörlökkel. En szeretek sok animét, de azért húzzunk már meg egy határt, na. Ez az egyik ok, hogy többé nem tervezek AnimeConra menni.

Amúgy ez az egész jól példázza a Wikipédia komolyságát is...

Névtelen írta...

[hazugság teli fangirl mod ON] Valjuk be! Ganajtúró a világ legocsmányabban elnyujtott shounen trágyája! nincsenek benne különböző
multu kölkök! mindegyik árva, kitaszitott! és bár 20 rész mire egy fighting lemegy akkoris úgy imádom Szászukét *.* olyan EPIC amikor mindenre aztmondja, hogy nem érdekel ^.^!!!!
és Sakurát meg nem bántani! mert én rá akarok hasonlitani leginkább! [hazugság teli fangirl mod OFF]

Mert ő is olyan nyomorék mint ő XD
A szar ebben csak annyi, hogy sajnos több ezer ilyen "ember" létezik a világon :| ami még irritál az az, hogy az ilyenek miért csak a Narutot nézik? Más animet nem néznek meg csakis ezt mert hát ez annyira "menő" -_-...

Surci írta...

"sajnos több ezer ilyen "ember" létezik a világon"

Alulbecsülöd őket, a számuk a VILÁGBAN sajnos TÖBB MILLIÓRA tehető, de kis hazánkban is legalább 10000. Ennyi fejpántos (JESSZUSOM AZ MENNYIRE GÁZ) gyökér szaladgál az AnimeConokon, nameg valakinek szavazni is kell a mindenféle animés közvélemény-kutatásokon, ahol ez a fos rendszerint az első 5-ben szerepel. Azt amúgy én sem értem hogy ezek miért csak a Natúrót nézik... Najó, közben beiktatnak még néhány rész Blícset is.

Na megyek, nézem a GRAPPLER BAKIT R.

Névtelen írta...

Nézzed is, mert istenkirály! Egy hétvége alatt lelehet pörgetni, és angol szinkronnal ajánlom, mert iszonyat jó lett!!!

Névtelen írta...

Igaz tévedtem meg elírtam :/
A fejpánt kifejezi a homokosi szintjüket az illetőknek + a "szexi" szandál XD

Grappler Baki kurva nagy :D én már az 1. 4 perctöl is megkedveltem ^^ pláne így, hogy már több részen is túl vagyok :)

Névtelen írta...

LOLOMGWTF
ár több napja készülök a blogodra (mintha ez vmi távolság lenne XD), de ez a bejegyzés tényleg halálos.
És elszomorító is, hogy az említett bejegyzések oldalszáma így eltörpűl ezen fontos dolog mellett.
Derühellem az ilyet. :|

Surci írta...

Az emberiség össz-IQ-ja állandó, viszont egyre többen lakják a Földet... - Ezt asszem valami okos ember mondta. És igaza volt.